Access Body Proces / Boost immune system

Access Body Proces / Boost immune system

Wat is een Access Body Process?

Dit lichaamsproces is een boost voor je immuunsysteem en lichaam. Het is heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest. Of in een burn-out zitten of ervan herstellen. Je kunt het proces ook inzetten voor je individuele organen; metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfklieren en voortplantingssysteem; het gehele immuunsysteem.

Hoe?

Het proces laat je lichamelijke blokkades los, het zorgt ervoor dat de energie weer kan stromen. Bij deze sessie wordt er gebruik gemaakt van MTVSS; Molecular terminal valence sloughing system. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer ‘aan’ en gaat alles weer stromen. Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, de energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen.

Waarom?

Dit proces brengt meer ontspanning in je lichaam, met minder pijn en meer energie. Advies om meerdere sessies te doen voor het beste resultaat.