Reshma Gayadin

Reshma Gayadin-Bahadoer is geboren in Utrecht.

Na het afronden van haar opleiding Economisch Juridisch trok de zakenwereld haar enorm.

Op jonge leeftijd maakte ze de keuze om de financiële wereld in te stappen, om daar haar praktijkervaring op te doen.

Naast haar functies in het bankwezen en het verzekeringswezen heeft ze diverse opleidingen gevolgd en haarzelf doorontwikkeld. De laatste 15 jaar heeft ze met veel passie en plezier gewerkt bij een vastgoedonderneming als Property manager.

Ondanks dit kreeg Reshma steeds het gevoel dat er meer balans moest komen tussen hoofd en hart, ondanks dat zij zich altijd heeft beziggehouden met yoga en de yogafilosofie.
Steeds meer werd ze geconfronteerd met de disbalans tussen werk en privé. Een ongeval op het werk heeft haar met beide benen op de grond gebracht. Tijdens haar herstel heeft ze het denken uitgeschakeld en is ze gaan voelen wat klopt voor haar.

Ze besloot Yoga opleidingen te volgen tot Yoga docente, Kinderyoga docente en Tieneryoga docente. Ook het volgen van het” Virtues Project” heeft geholpen het denken en voelen in balans te brengen.

Vanuit hier kwam de behoefte om op een andere manier toegevoegde waarde te creëren. Vanuit haar eigen ervaringen begon haar missie: namelijk helpen meer te voelen wat klopt en terug te komen bij je ware ik.

Reshma is nu yogadocente, coach en geeft diverse workshops vanuit haar praktijk -Sereen zijn-.