Yoga docente

Het gezicht achter Sereen zijn

Reshma Gayadin-Bahadoer is geboren in Utrecht. Na het afronden van haar opleiding Economisch Juridisch trok het zakenwereld haar enorm. Naast haar functies in het bankwezen en het verzekeringswezen heeft ze diverse opleidingen gevolgd en haarzelf doorontwikkeld. De laatste 15 jaar heeft ze met veel passie en plezier gewerkt bij een vastgoedonderneming als Property manager.

Inmiddels is Reshma eigenaresse van haar praktijk Sereen zijn in Utrecht. Hier geeft ze yogalessen aan volwassenen, geeft ze stoelyoga op locatie aan bedrijven en geeft ze stoelyoga aan 55 plussers. Reshma is facilitator op het gebied van bewustwording en geeft ook workshops hierover.

Het opzetten van haar eigen praktijk was niet een voor de hand liggende keuze. Dit is een lange reis geweest van zelfontwikkeling, doorzettingsvermogen en passie.

Ondanks haar passie voor vastgoed, merkte Reshma dat er disbalans ontstond tussen werk en privé. Haar doorzettingsvermogen en daadkracht resulteerde in een ongeval op haar werk. Tijdens haar herstel heeft ze het denken uitgeschakeld en is ze gaan voelen wat klopt voor haar.

Het beoefenen van Yoga en het mediteren maakte haar lichaam & geest sterker en er manifesteerde zoveel moois. Vanuit haar eigen ervaringen begon haar missie; mensen handvatten reiken om zichzelf verder te ontwikkelen, weer te vertrouwen op hun lichaam en om meer bewustwording te creërenZe besloot haar opleiding als yoga docente te behalen om dan als Yoga Alliance professional aan de slag te kunnen. Ze heeft diverse training gevolgd op het gebied van het bevorderen van ons geestelijke welzijn en bewustzijn.

En het begin van haar praktijk Sereen zijn was daar.